Назва INCI: Ацетилтетрапептид-11
довідка: Синьораж
Cas No: 928006-88-6
Чистота: >98%
Оцінка: косметичний
Запах: характеристика
Стабільність: стабільний
Розчинність: розчинний у воді
Рекомендована доза: 1-3%
Зовнішній вигляд: білий порошок
Acetyl Tetrapeptide-11 призначений для зрілої шкіри. Він спеціально націлений на епідерміс і діє на два компоненти, які головним чином відповідають за когезію. Конкретно, стимулює синтез синдекану-1, невеликий протеоглікан, виробництво якого зменшується з віком, для посилення зчеплення епідермісу; і покращує адгезію між епідермісом і DEJ за рахунок стимуляції синтезу колагену XVII. Це призводить до поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, сяйво і твердість, як було показано в клінічному дослідженні. Цей матеріал не містить консервантів.
Ацетилтетрапептид-11 ідеально підходить для антивікового догляду за обличчям, сяючий догляд за літньою шкірою, і спеціальний догляд за зрілою шкірою. Це білий порошок, з характерним запахом, розчиняється у воді, але нерозчинні в олії та жирах.