Vitamin E, även känd som tokoferol, är en antioxidant och näringsämne med utmärkt prestanda. Det har egenskaperna för hög biologisk aktivitet och säker konsumtion. Det används flitigt inom medicin, hälsovårdsprodukter, mat, kosmetika och andra områden. En het produkt som väcker stor uppmärksamhet.
Vitamin E är ett fettlösligt vitamin, även känd som tokoferol. Det är en av de viktigaste antioxidanterna. Det är fettlösliga organiska lösningsmedel som etanol, och olöslig i vatten, värme, syrastabil, baslabil. Den är känslig för syre men inte känslig för värme. Och aktiviteten av vitamin E var betydligt lägre stekning. Tokoferol kan främja hormonutsöndring, spermier rörlighet och öka antalet män; göra kvinnor östrogen koncentration, öka fertiliteten, förhindra missfall, men också för förebyggande och behandling av manlig infertilitet, brännskador, förfrysning, kapillär blödning, menopausalt syndrom, Skönhet och så vidare. Nyligen fann att vitamin E också hämmar lipidperoxidationsreaktioner i ögonlinsen, så att perifera blodkärl vidgas, förbättra blodcirkulationen, förhindra uppkomsten och utvecklingen av närsynthet
1. Naturligt vitamin E/blandat tokoferol kan öka cellernas antioxidanteffekt, bibehålla och främja reproduktiva funktioner. 2. Naturligt vitamin E/blandat tokoferol kan motverka åldrande, förbättra lipidmetabolismen, förhindra arterioskleros, och lägre blodlipider. Förebyggande av vanemässig och hotad abort, och behandling av menopausalt syndrom. 3. Naturligt vitamin E/blandat tokoferol används för adjuvansbehandling av hepatit, cirros och muskeldystrofi.