Vitamin E, also known as tocopherol, is an antioxidant and nutrient with excellent performance. It has the characteristics of high biological activity and safe consumption. It is widely used in medicine, health care products, غذا, cosmetics and other fields. A hot product that attracts much attention.
Vitamin E is a fat-soluble vitamin, also known as tocopherol. It is one of the most important antioxidants. It is Fat-soluble organic solvents such as ethanol, and insoluble in water, گرما, acid stable, base-labile. به اکسیژن حساس است اما به گرما حساس نیست. و فعالیت ویتامین E در سرخ کردن به طور قابل توجهی کمتر بود. توکوفرول می تواند باعث افزایش ترشح هورمون شود, تحرک اسپرم و افزایش تعداد مردان; افزایش غلظت استروژن در زنان, افزایش باروری, جلوگیری از سقط جنین, بلکه برای پیشگیری و درمان ناباروری مردانه, می سوزد, سرمازدگی, خونریزی مویرگی, سندرم یائسگی, زیبایی و غیره. اخیراً مشخص شده است که ویتامین E همچنین واکنش های پراکسیداسیون لیپیدی را در عدسی چشم مهار می کند, به طوری که رگ های خونی محیطی گشاد شوند, بهبود گردش خون, از بروز و توسعه نزدیک بینی جلوگیری می کند
1. ویتامین E طبیعی / توکوفرول مخلوط می تواند اثر آنتی اکسیدانی سلول ها را افزایش دهد, حفظ و ارتقای عملکردهای تولید مثلی. 2. ویتامین E طبیعی / توکوفرول مخلوط می تواند ضد پیری باشد, بهبود متابولیسم لیپید, جلوگیری از تصلب شرایین, و چربی خون را کاهش می دهد. پیشگیری از سقط معمولی و تهدیدآمیز, و درمان سندرم یائسگی. 3. ویتامین E طبیعی / توکوفرول مخلوط برای درمان کمکی هپاتیت استفاده می شود., سیروز و دیستروفی عضلانی.